Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E32EU : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SKS51E32EU este o masina de spalat vase mica, dar bine organizata dotata cu cele mai importante programe. Pentru a afla daca este un produs potrivit nevoilor voastre, va propunem sa urmariti in continuare acest material unde va vor fi prezentate cele mai importante informatii.

Masina de spalat vase Bosch SKS51E32EU este prevazuta cu o capacitate de 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite vor fi usor de realizat. Nu dispune, insa, si de display. Pe de alta parte, prezinta indicator pentru sare si pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Bosch SKS51E32EU display

Interiorul este prevazut cu un singur cos, la nivelul caruia se afla suport pentru tacamuri, dar si suport pentru pahare. Este destul de flexibil incat sa puteti amplasa bine diverse tipuri de vase.

Bosch SKS51E32EU interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este un aparat galagios, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 45 cm inaltime, 55.1 cm latime si 50 cm adancime, avand o greutate de 21 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SKS51E32EU are la baza 5 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, dar si rezsitente fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
  2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  4. Delicate – este recomandat pentru spalarea articolelor delicate, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
  5. Rapid 45 – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.

Referitor la functiile speciale  masina dispune de extra dry care optimizeaza procesul de uscare al vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SKS51E32EU este o varianta simpla, care se descurca eficient fiind ideala pentru una-doua persoane. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca este foarte practica, iar ceea ce i-a atras cel mai mult a fost faptul ca se incadreaza usor si in bucatarii mai mici. Desi este mica, este foarte bine organizata reusind astfel sa ofere o spalare optima vaselor. O recomanda mai depare si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch SKS51E32EU

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Extra Dry
  • Programe bine gandite

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *