Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS25011 – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DIS25011 este o masina de spalat vase incorporabila, ce poate fi integrata si in bucatarii mai mici, fiind un model slim. Totodata, dispune de cele mai importante functii si vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Masina de spalat vase Beko DIS25011 este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 237 kWh.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Indata ce usa este inchisa, acesta nu va mai fi vizibil. Interfata este una cat se poate de simpla si intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Sarea speciala pentru masina joaca un rol foarte important in activitatea acesteia fiindca datorita acesteia se obtin rezultate foarte bune la spalare, dar in acelasi timp, protejeaza componente interne ale masinii de spalat impotriva coroziunii.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul a doua cosuri ce ofera o flexibilitate foarte mare, pentru ca permite adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii pliabili din plastic, poti obtine spatiu suplimentar pentru a adauga tigai, oale, tavi si asa mai departe. In plus, tacamurile vor fi adaugate in suportul special care le va proteja si le va asigura o curatare optima.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acesta atinge 51 dB, ceea ce inseamna o functionare silentioasa.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Programe si functii speciale

Masina Beko DIS25011 are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, intrucat inregistreaza un consum de doar 10.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica. Este totusi potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 205 minute.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare caci spala la temperatura de 70 de grade Celsius, folosind o presiune a apei foarte ridicata. Are o durata de 2 ore, timp in care cosnuma 14.5 litri de apa si 1.28 kWh energie electrica.
 3. Clean&Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, fiind potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Dureaza 2 ore, timp ion care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 15 litri de apa alaturi de 1.18 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este un program cu o durata de doar 58 de minute, ce spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase recent murdarite si inregistreaza un cosnum  de 15 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 5. Mini – duraeza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu detine ciclu de uscare sau prespalare.

In acelasi timp, masina mai beneficiaza si de urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – optimeaza consumul de resurse in raport cu cantitatea de vase adaugata, chiar si atunci cand acestea reusesc sa umple doar jumatate din capacitatea totala a masinii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii, de la o ora pana la 24 de ore.
 • Tablete – folosind detergenti tip tableta, masina va reusi sa optimizeze procesul de clatire, obtinand astfel pahare mai stralucitoare.

Concluzii si Pareri

Beko DIS25011 este o masina simpla, dar care detine tot ceea ce are nevoie pentru a obtine o spalare eficienta. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca indeparteaza eficient murdaria de pe suprafata vaselor, asigurand si o uscare optima. In plus, apreciaza modul silentios de functionare si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Beko DIS25011

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Cosuri flexibile

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *