Masina de spalat vase incorporabila BEKO DIN14211 cu 12 seturi si 5 programe – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DIN14211 este o masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitie cele mai importante programe de spalare cu care sa iti poti face treaba cat mai usor. Din punctul meu de vedere, o masina de spalat vase reprezinta una dintre cele mai utile achizitii si chiar recomand cu toata increderea alegerea unui model.

Masina de spalat BEKO DIN14211 este prevazuta cu o capacitate de incarcare medie, de 12 seturi, astfel ca va fi potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu copii. Totodata, aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3360 litri.

Fiindca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Acesta dispune de o interfata foarte intuitiva, beneficiind de un numar redus de butoane.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri ce ofera o flexibilitate foarte buna. Permite adaugarea vaselor de aproape orice dimensiuni, iar atunci cand vine vorba despre articole mai voluminoase, suportii din plastic se pot plia, pentru a obtine mai mult spatiu. De asemenea, beneficiaza de cos pentru tacamuri amplasat la nivelul cosului inferior, ce asigura o spalare optima a tacamurilor si un plus de protectie.

Sistemul Aqua Stop te protejeaza eficient impotriva inundatiilor, prevenind astfel eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Sistemul suplimentar va intrerupe alimentarea cu sare in cazul in care vor aparea scurgeri accidentale.

In cazul in care esti interesat de mai multe informatii tehnice, mod de utilizare, instalare si altele, poti vizualiza aici manualul de utilizare.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acesta este de 49 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si are o greutate de 34.5 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 4 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalari zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 190 de minute, timp in care consuma 12 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase rezistente cu grad ridicat de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius. Are o durata de 124 de minute si consuma 17.6 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 3. Clean&Shine – este un program adecvat pentru spalari zilnice, adica pentru farfurii cu grad normal de murdarie. Consuma 11.8 litri de apa si 1.24 kWh energie electrica, avand o durata de 90 de minute.
 4. Mini 30 – este potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie, avand o temperatura de spalare de 35 de grade Celsius. Consuma 11.8 litri de apa si 0.79 kWh energie electrica si are o durata de doar 30 de minute.

Totodata, aceasta este prevazuta si cu cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, chiar si atunci cand masina este incarcata doar jumatate. Durata programului si temperatura apei raman neschimbate.
 • Super Rinse – depinde in functie de detergentul care este folosit, insa daca exista o problema cu dizolvarea acestuia, respectiva functie va indeparta eficeint petele de pe vase, optimizand procesul de clatire.
 • Time delay – permite amanarea pornirii masinii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BEKO DIN14211 este o masina de spalat vase simpla, dar care isi face treaba in parametrii optimi. Clientii confirma acest lucru si sustin ca acopera toate nevoile lor. De asemenea, apreciaza modul de functionare silentios, dar si rezultatele obtinute la spalare si la uscare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: BEKO DIN14211

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *