Masina de spalat vase Beko DFN26420W, 14 seturi, 6 programe, Clasa A++, Motor ProSmart Inverter, Display LCD, TrayWash, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko DFN26420W

Beko DFN26420W este o masina de vase foarte utila in orice locuinta, ideala chiar si pentru familii mai mari gratie capacitatii generoase. Dispune de cele mai importante functii, insa te invitam in continuare sa afli mai multe detalii.

Masina Beko DFN26420W ofera o capacitate de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai numeroase. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Gratie noului motor ProSmart Inverter, masina este prevazuta cu o serie de avantaje, care se refera la nivelul zgomotului redus de doar 46 dB, asigurand si o buna fiabilitate in timp.

Tehnologia Steam Gloss are rolul de a trata paharele si vasele din sticla sau portelan cu cea mai mare atentie, pentru a se pastra ca noi. Aceasta presupune ca in cele 10 minute suplimentare la terminarea programului va asigura performante net superioare la uscare.

Dimensiunile acestui model sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A), avand o greutate de 46.1 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de baza, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, folosind si o preisune foarte ridicata. Recomandam sa evitati adaugarea vaselor foarte sensibile, pentru ca s-ar putea sparge.
  2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, motiv pentru care toti parametrii vor varia in functie de gradul de murdarie al vaselor adaugate in masina.
  3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de reurse, fiind potrivit pentru spalari zilnice. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  4. Delicate – permite spalarea vaselor foarte sensibile inclusiv pahare sau portelanuri. Temperatura de spalare este de doar 50 de grade Celsius si, desigur, si presiunea apei este scazuta.
  5. Rapid – este un program adecvat pentru vasele recent murdarite, dar care nu presupune si ciclu de uscare.
  6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei intarite de pe vase, fiind destul de scurt si folosind apa la temperatura de admisie.

Concomitent cu acest progarme, masina mai detine si cateva funcii speciale:

  • Incarcare la jumatate – permite ajustarea cantitatii de apa in functie de cantitatea de vase adaugata.
  • TrayWash – permite montarea a doua tavi in cosul inferior si o alta tava in cosul superior.
  • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor, fara a afecta rezultatele la spalare.
  • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii astfel incat sa coincida cu programul tau.

Concluzii si pareri

Beko DFN26420W este o masina de spalat vase, din punctul meu de vedere, eficienta, prevazuta cu cele mai importante functii, astfel ca este capabila sa acopere cam toate tipurile de nevoi.

Totodata, clientii s-au declarat multumiti de produsul ales si sustin ca masina este foarte incapatoare, silentioasa, iar programele sunt suficient de diversificate pentru nevoile lor. O considera o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a te convinge de acest lucru, poti intra aici.

Review pe scurt: Beko DFN26420W

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.7/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Motor ProSmart Inverter
  • Programare intarziata
  • Incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *