Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch SMS25AW02E

Bosch SMS25AW02E este o masina de spalat vase foarte utila in orice bucatarie, ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Vine la pachet cu un pret rezonabil, insa mai multe detalii vei afla in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E ofera o capacitate destul de mare de 12 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. Este economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 258 kWh. In acelasi timp, consumul de apa ajunge la 2660 litri/an.

Prezinta o latime de 60 cm si o greutate de 47 de kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 47 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Referitor la programele din dotare, aceasta dispune de 5 progarme:

  1. Intensiv – potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, pentru ca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, dar si presiunea este destul de ridicata. Pentu rca senzorul de incarcare este activ, durata alterneaza intre 125 si 135 de minute, inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.4-1.5 kWh energie electrica.
  2. Auto – sunt activi ambii senzori, astfel ca parametrii vor varia destul de mult. Temperatura paote varia intre 45 si 65 de grade Celsius, timp in care consumul de apa este de 9-19 litri, iar cel energetic intre 0.95-1.55 kWh.
  3. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului, inregistrand 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, drept pentru care il face potrivit pentru spalarile zilnice. Durata este ceva mai mare, de 210 minute.
  4. Pahare – mai este denumit si Glass 40 de grade Celsius, si este destinat vaselor foarte sensibile inclusiv paharelor, pentru ca foloseste apa la temperatura de 40 de grade Celsius. Totodata, presiunea apei este destuld e scazuta, avand o durata de 85-90 de minute. Inregistreaza un consum de 11-14 litri de apa.
  5. Rapid – dureaza 60 de minute si este recomandat vaselor recent murdarite. Foloseste apa la temperatura de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

Ca si functii speciale, amintim:

  • Extra-uscare – asigura o mai buna uscare, folosind apa la temperatura ridicata in cadrul ultimului ciclu de clatire.
  • Vario speed plus – scurteaza durata programelor cu pana la 66%, folosind apa la temperatura si presiune ceva mai ridicata.
  • Pornire intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.
  • Incarcare la jumatate – poti activa aceasta functie ori de cate ori nu reusesti sa umpli masina in totalitate, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si pareri

Bosch SMS25AW02E este o masina de spalat vase foarte practica, ce ofera o capacitate destul de mare si prezinta cele mai importante programe si functii. Clientii s-au declarat foarte multumiti de modul in care isi face treaba si nu au ce sa ii reproseze. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici poti verifica oferta de pret.

Review pe scurt: Bosch SMS25AW02E

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

  • incarcare la jumatate
  • capacitate rezonabila
  • economica
  • programare intarziata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *