Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+ ,45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool ADG 201

O masina de spalat vase intotdeauna va fi bine-venita in orice bucatarie, insa ramane sa hotarasti ce model ti se potriveste cel mai bine. Noi iti propunem sa fii intotdeauna informat si sa afli tot ceea ce te intereseaza in cadrul review-urilor pe care le-am pregatit. In continuare, vom discutam despre masina de spalat vase Whirlpool ADG 201 despre care vei afla cam tot ceea ce te interesesaza.

Masina Whirlpool ADG 201 dispune de o capacitate de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta A+. In acest sens, discutam despre un consum energetic anual de aproximativ 237 kWh, in timp ce consumul de apa este de 2800 de litri.

Masina masoara 82 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 51 dB, ceea ce inseamna ca timpul functionarii aproape ca nu o vei auzi.

Programe si functii speciale

Masina Whirlpool ADG 201 este dotata cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Eco – inregistreaza cel mai mic consum de resurse: 10 litri de apa si -.83 kWh. Temperatura de spalare este de 50 de grade CElsius, avand o durata de 3 ore.
  2. Intensiv – ofera o spalare eficienta vaselor foarte murdare, dar si rezistente. Temperatura de spalare ajunge la 65 de grade Celsius, utilizand 14 litri de apa. Consumul energetic este de 1.3 kWh si dureaza 150 de minute.
  3. Zilnic – recomand pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, inregistrand un consum de 13.5 litri de apa, avand o durata de 2 ore.
  4. Rapid – dureaza 40 de minute si nu este prevazut cu ciclu de uscare. Temperatura de spalare sete de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de apa de 9 litri si energetic de 0.8 kWh.
  5. Prespalare – dureaza 10 minute, timp in care ar putea inmuia murdaria de pe vase. Consuma 4 litri de apa si 0.01 kWh energie electrica, utilizand apa la temperatura de admisie.
  6. Incarcare la jumatate – presupune detectarea cantitatii de vase si adaptarea resurselor.

Concluzii si pareri

Whirlpool ADG 201 este o masina de spalat vase rezonabila, destul de incapatoare care asigura strictul necesar. In principiu, programele din dotare reusesc sa acopere cam toate tipurile de nevoi.

Clinetii sustin ca programele sunt eficient si chiar reusesc sa spele foarte bine vasele. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret avantajoasa, raportul calitate/pret fiind foarte bun.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • programare intarziata
  • pret accesibil
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *