Masina de spalat vase Whirlpool WFO3O32NPX Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool WFO3O32NPX este o masina de spalat vase foarte spatioasa si foarte bine dotata ce va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Dar pentru inceput, va invitam in continuarea acestui material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de spalat vase Whirlpool WFO3O32NPX ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face ideala si pentru familii mai mari. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica D, potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 238 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind acces facil, dar si posibilitatea de a verifica oricand durata programelor. De asemenea, ofera o interfata intuitiva astfel incat setarile dorite sa fie usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu si pentru articole mai mari. In plus, dispune si de suport pentru pahare si cesti, respectiv cos pentru tacamuri.

Whirlpool WFO3O32NPX review

In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WFO3O32NPX  include 10 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3:10 si consuma 9.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
  2. 6th Sense – este un program flexibil fiind controlat de senzori, temperatura apei fiind de 50-60 de grade Celsius. Dureaza intre 1:25-3 ore si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
  3. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2:50 si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  4. Spalare si uscare rapida – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 1:25 ore. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
  5. Cristal – este potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 1:40 ore si consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
  6. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de aia si 0.5 kWh energie electrica.
  7. Silentios – este un program silentios, datorita presiunii reduse, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3:30 ore si consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
  8. Igienizare – asigura o buna igienizare vaselor, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 1:40 ore si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  9. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Are o durata de 12 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
  10. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza 50 de minute si consuma 8 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.

De asemenea, include si urmatoarele functii:

  • Mutizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
  • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
  • Turbo – reduce durata programelor de spalare.
  • Blocare taste – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.
  • Power clean – gratie jeturilor cu putere suplimentara, aceasta optiune asigura o spalare mai intensiva si puternica in cosul inferior intr-o anumita zona.
  • Tableta – optimizeaza spalarea daca este utilizat detergent tip tableta.
  • Natural Dry – preuspune deschiderea automata a usii masinii la finalul programului, pentru a permite fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WFO3O32NPX este o masina de spalat vase spatioasa si bine dotata ce asigura o buna ingrijire vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca modelul in discutie spala excelent vasele. De asemenea, apreciaza gama foarte variata de programe si functii, capacitatea generoasa, dar si modul economic si silentios de operare. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WFO3O32NPX

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de incarcare generoasa
  • Gama variata de programe si functii
  • Tehnologia al 6-lea simt
  • Economica

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *