Masina de spalat vase Bosch SPS69T88EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++, 45 cm, Inox anti-amprenta

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPS69T88EU

Bosch SPS69T88EU este o masina de spalat vase foarte economica si bine dotata, prevazuta cu trei programe automate, care datorita senzorilor de incarcare si detectare a nivelului de murdarie, parametrii vor fi reglati in mod automat. Sigur ca nu este un model chiar pentru orice buzunar, insa daca te incanta aceasta masina, consider ca merita. Dar mai intai de toate, sa facem cunostinta cu ea!

Bosch SPS69T88EU dispune de o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregsitrand un consum energetic anual de doar 188 kWh. In acelasi timp, consumul anual de apa este de 2660 litri.

Are o latime de 45 cm si o greutate de 46 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul spalarii nu depaseste 44 dB, ceea ce inseamna ca nu te va fi deloc deranjanta.

Programe si functii speciale

Acest model este prevazut cu 6 programe de baza si anume:

 1. Auto intensiv – senzorii Aqua Sensor si cel de incarcare ajusteaza parametrii, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 65 si 75 de grade Celsius, inregistrand un consum enrgetic de 0.9-1.1 kWh, iar cel de apa intre 11 si 14 litri. Chiar si durata programului variaza intre 100 si 135 de minute.
 2. Auto normal – sunt activi si de acaesta data senzorii, temperaturile fiind curprinse intre 45 si 65 de grade Celsius, avand o durata de 90-150 de minute. Consumul de apa variaza intre 7 si 16 litri, iar cel energetic intre 0.6 si 1.1 kWh.
 3.  Auto delicat – din nou senzorii sunt prezenti, prin urmare, temperatura de spalare variaza intre 35 si 45 de grade Celsius. Totodata, consumul energetic este de 0.7-0.9 kWh, iar cel de apa 10-14 litri. Dureaza 80-90 de minute.
 4. Super 60 – temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius si are o durata de 140 de minute. Consuma 12.5 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, inregistrand 9.5 litri de apa si 0.66 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute.
 6. Program de noapte – este cel mai silentios, pentru ca presiunea apei este una destul de joasa. Temperatura de spalare este de 50 de grade CElsius, avand o durata de 235 de minute. Consuma 11 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Totodata, sunt prezente si cateva functii speciale care isi vor demonstra eficienta ori de cate ori vei apela la ele:

 • Intensive Zone – sub cosul inferior se afla niste brate de pulverizare, care se vor activa, folosnd o preisune mai mare a apei, dar in acelasi timp, farfuriile si cestile ampalsate in cosul superior vor fi spalate la o presiune mai mica.
 • Incarcare la jumatate – nu mai trebuie sa astepti pana masina se va umple, caci gratie acestei functii, resursele vor fi adaptate in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Hygiene Plus – in cadrul ultimului ciclu de clatire, va fi utilizata apa la temperatura mai ridicata, pentru o igienizare cat mai buna si o uscare pe masura.
 • Vario Speed Plus – durata programelor poate fi micsorata, marind presiunea apei si temperatura de spalare.
 • Programare intarziata – poti amana ora de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 24 de ore.

Nu uitam sa amintim de faptul ca aceasta masina foloseste tehnologia de uscare Zeolith care asigura rezultate perfecte de uscare, gratie circulatiei 3D a aerului.


Concluzii si pareri

Bosch SPS69T88EU este o masina de spalat vase foarte eficienta, ce reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Clientii confirma faptul ca spala extrem de bine vasele si, in acelasi timp, reuseste sa le usuce eficient. Programele din dotare sunt suficient de diversificate, astfel incat sa le acopere cam toate tipurile de nevoi. Recomanda acest produs si apreciaza raportul calitate/pret bun. Aici poti verifica si tu o oferta actualizata.

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • eficienta energetica
 • programare intarziata
 • 3 programe automate
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *