Masina de spalat vase Bosch SPS69T78EU, 10 seturi, 6 programe, 45 cm, Clasa A++, Argintiu/Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS69T78EU

Bosch SPS69T78EU este un model ce apartine seriei a 6-a, care are incorporate o serie de functii si tehnologii interesante, care vor imbunatati calitatea spalarii. Sigur ca si pretul este mai ridicat comparativ cu modelele clasate in seriiile anterioare, insa diferenta de pret se justifica.

Bosch SPS69T78EU ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic. In acest sens, producatorii au estimat consumul energetic anual la 211 kW, iar cel de apa la 2660 litri.

Bine de stiut este faptul ca partea superioara este detasabila. In plus, masina dispune de suport pentru cesti amplasat in sertarul superior si cos pentru tacamuri. Buna organizare inseamna si o spalare mai buna a vaselor.

Nivelul de zgomot inregistrat in timpul spalarii nu depaseste 44 dB, deci masina nu te va deranja.

Programe si functii speciale

Masina este dotata cu 6 programe de spalare, adica:

 1. Auto Intensiv – este un program intensiv, dar cu autodetectare, adica aparatul va ajusta temperatura de spalare intre 65 si 75 de grade Celsius si va inreigstra un consum energetic cuprins intre 1.15 si 1.35 kWh, iar de apa intre 11 si 14 litri. Totodata, durata poate varia intre 100-135 de minute.
 2. Auto Normal – este un program normal cu autodetectare ce va avea o durata de 90-150 de minute si o temperatura de spalare de 45-65 grade Celsius. Cat despre consum, inregistreaza 0.7-1.3 kWh energie electrica si 7-16 litri de apa.
 3. Auto zilnic – si de aceasta data parametrii variaza destul de mult astfel ca, temperatura poate fi cuprinsa intre 35 – 45 grade Celsius, iar durata intre 65 si 80 de minute. Consumul energetic inregistrat poate fi curprins intre 0.6 – 0.75 kWh, iar cel de apa intre 10-14 litri.
 4. Eco – inregistreaza cel mai mic consum de resurse si anume 0.75 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Are o durata de 195 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 5. Rapid – dureaza numai 29 de minute, nu usuca vasele si presupune o temperatura de spalare de 45 de grade Celsius. Consumul energetic este, prin urmare, unul scazut, de 0.7 kWh, iar cel de apa de 9 litri.
 6. Super silence – presupune utilizarea unei presiuni joase a apei, drept pentru care poate fi folosit si pe timpul noptii. Dureaza 140 de minute si spala la temperatura de 60 de grade CElsius cu 12.5 litri de apa.

In acelasi timp, exista si cateva functii speciale, deopotriva foarte utile, pe care nu le-am uitat:

 • Hygiene Plus – la clatire se va folosi apa la temperatura de 70 de grade Celsius, pentru o igienizare eficienta.
 • Incarcare la jumatate – daca nu reusesti sa umpli in totalitate masina, activand aceasta functie, resursele vor fi adaptate in functie de cantitatea pe care o adaugi.
 • Intensive Zone – la nivelul cosului inferior, presiunea si temperatura vor fi mai mare, pentru ca oalele pe care le-ai asezat acolo, sa fie curatate cat mai bine.
 • Vario Speed Plus – reduce cu pana la 66% durata programelor, fara a afecta rezultatele spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 24 de ore.

Paharele amplasate in cosul superior vor fi spalate eficient cu ajutorul celor doua brate de pulverizare DuoPower. Tototdata, pe toata durata spalarii, va fi afisat timpul ramas.


Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Bosch SPS69T78EU este un model atragator, intrucat dispune de cele mai importante functii si ofera rezultate optime la spalare.

Clientii au declarat ca le-a depasit asteptarile si declara ca spala excelent vasele. De asemenea, sunt multumiti si de modul in care le usuca, de faptul ca este silentioasa si o recomanda mai departe. Considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica oferta curenta.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • silentioasa
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *