Bosch SPS4EMW28E Review si Pareri despre masina de spalat vase cu Home Connect

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS4EMW28E este un model de masina de spalat vase prevazuta cu funtii variate ce poate asigura o buna ingrijire vaselor. Poate fi o alternativa inspirata pentru toti cei care vor sa scape definitiv de grija vaselor murdare, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMW28E prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, oferind un consum energetic scazut. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este estimat undeva la 211 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, ceea ce va permite sa aveti acces oricand la el. In acelasi timp, prezinta o interfata foarte intuitiva, astfel ca puteti realiza usor toate setarile dorite. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. In acelasi timp, dispune de un sertar special unde puteti introduce ustensilele si bucatarie si tacamurile.

In acelasi timp, asigura un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 44 dB.

Modelul in discutie masoara 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SPS4EMW28E pune la dispozitie 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. 1h – poate fi utilizat pentr articole de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 5. Silence – este un program foarte silentios, gratie presiunii reduse a apei, spalarea realizandu-se la temperatura de 50 de grade Celsius.
 6. Favourite – puteti memora programul favorit alaturi de functia pe care o folositi cel mai des.

In plus, beneficiaza si de o serie de functii speciale:

 • Perfect Speed+ – permite reudcerea duratei programelor de spalare cu pana la 75%.
 • Intensive zone – vizeaza spalarea intensiva la nivelul cosului inferior, iar la cel superior presiunea este normala.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Efficient Dry – presupune optimizarea etapei de uscare a vaselor, la finalul programului usa dschizandu-se automat pentru ca fluxul de aer sa poata patrunde in interiorul masinii.
 • Machine Care – vizeaza igienizarea interiorului masinii.
 • Home Connect – datorita functiei WI-fi si prin intermediul aplicatiei mobile, puteti controla masina de la dsitanta direct de pe telefon.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMW28E este o alternativa foarte buna pentru a scapa de vasele murdare, bine dotata si organizata asigurand o buna ingrijire acestora. Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sutn de parere ca au facut o alegere excelenta pentru nevoile sale. Programele si functiile le acopera integral nevoile, iar masina este foarte silentioasa si economica. O recomanda cu incredere si altor utilizator si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SPS4EMW28E

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Economica
 • Wi-fi
 • Functii moderne variate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *