Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV88UX36E : Review si Pareri despre un model spatios si economic

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV88UX36E poate fi o varianta foarte inspirata pe care o poti lua in calcul cu incredere, ce ofera o capacitate destul de mare si totusi un consum energetic foarte mic. Inainte de a lua orice decizie de cumparare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV88UX36E pune la dispozitie o capacitate de 13 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 211 kWh, iar cel de apa de 2156 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SMV88UX36E display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile unde poti fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabadatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a putea introduce si articole mai voluminoase. Datorita sistemului Rackmatic triplu, aveti posibilitatea de a regla cosul superior pe inaltime, pe trei niveluri pana la 5 cm. Este prezent si raftul pentru pahare, precum si cosul pentru tacamuri.

Datorita sistemului Aqua Stop din dotare, masina poate functiona in siguranta chiar si in lipsa voastra de la domiciliu. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii care intrerupe alimentarea cu apa atunci cand este detectata vreo problema de ordin functional.

In plus, este foarte silentioasa in timpul spalarii inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 49.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 45.8 kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMV88UX36E are la baza 8 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru spalarea vaselor cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este un program silentios, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Zilnic – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Pahare – este potrivit pentru articole foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, folosind si o temperatura scazuta.
 7. Rapid – este un program scurt, ce presupune spalarea vaselor la temperatura de 45 de grade Celsius, fiind indicat pentru articolele cu grad redus de murdarie.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de pe suprafata vaselor.

Totodata, este dotata si cu o serie de functii speciale foarte utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special.
 • Vario Speed Plus – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 66%.
 • Igienizare – asigura igienizarea optima a vaselor.
 • Uscare extra – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Zone intensiva – permite incarcarea mixta, in cosul de jos fiind introduse articolele cele mai murdare folosind o presiune si o temperatura mai mare a apei, in timp ce in cosul superior vasele vor fi spalate normal.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV88UX36E este o varianta de masina de spalat vase extrem de buna, foarte bine dotata, capabila sa atinga performante ridicate. Cumparatorii confirma acest lucru si sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile sale. Este spatioasa, spala impecabil vasele si le si usuce eficient, timp in care inregistreaza un consum energetic foarte mic. Sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita al carei raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Bosch SMV88UX36E

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *