Masina de spalat vase Bosch SMS4HTW33E : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS4HTW33E este o masina de spalat vase foarte interesanta prevazuta cu cele mai utile programe si functii. Daca este sau nu alegerea potrivita nevoilor voastre veti descoperi in continuare, unde va vom prezenta toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti despre produs.

Masina de spalat vase Bosch SMS4HTW33E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform rapoartelor producatorilor, anual ar inregistra undeva la 258 kWh energie electrica si 2660 litri de apa.

Panoul de control se afla frontal, oferind oricand acces la el. Prezinta o interfata simpla si intuitiva, toate setarile fiind foarte usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interior prezinta niste cosul destul de spatioase si foarte flexibile unde puteti introduce tot felul de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. In plus, nu lipseste nici cosul special unde veti adauga tacamurile.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este fara indoiala o masina silentioasa, inregistrand cel mult 46 dB.

Modelul in discutie masoara 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SMS4HTW33E dispune de 6 programe si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, pentru ca este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. 1h – este un program ce dureaza o ora, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase recent murdarite.
 5. Silence – este un program ce poate derula chiar si pe timpul noptii datorita presiunii reduse a apei, fiind astfel foarte silentios. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, obtinand performante similare cu programul eco.
 6. Favourite – presupune posibilitatea memorarii programului cel mai des folosit alaturi de functiile preferate.

Totodata, este dotata si cu cateva functii utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Extra uscare – opimiteaza uscarea vaselor, crescand temperatura de clatire si prelungind faza de uscare.
 • Speed Perfect – permite reducerea duratei programelor de la 15% pana la 75%.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Machine Care – igienizeaza interiorul masinii, insa pentru aceasta cavitatea interioara trebuie sa fie goala, iar inainte de activarea functiei veti introduce detergent special.
 • Home Connect – permite controlarea masinii de spalat vase direct de pe smartphone.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri 

Masina de spalat vase Bosch SMS4HTW33E este o varianta performanta, dotata cu functii avansate pentru o buna flexibilitate si rezultate pe masura. Cumparatorii confirma aceste lucruri si declara ca masina isi face intr-adevar treaba exact asa cum trebuie. Este destul de spatioasa pentru nevoile sale, spala si usuca eficient vasele si este si foarte economic. O recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMS4HTW33E

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Home Connect
 • Functii moderne
 • Economica si silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *