Masina de spalat vase Bosch SMS2ITW38E : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS2ITW38E este o masina de spalat vase relativ simpla si foarte eficienta, despre care ne-am propus sa discutam in continuare. Prin urmare, daca sunteti interesati de acest model si vreti sa cunoasteti toate detaliile despre el, nu ramane decat sa urmariti acest review.

Masina de spalat vase Bosch SMS2ITW38E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Este un model independent, motiv pentru care panoul de control a fost amplasat pe exteriorul usii oferind oricand acces, dar si verificarea duratei programelor in timpul spalarii. Tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o buna lustruire vaselor.

Bosch SMS2ITW38E display

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si foarte flexibile, unde puteti introduce articole de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce articole voluminoase. In plus, regasim si suport pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Bosch SMS2ITW38E cosuri

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa va ingrijorati fiindca nivelul maxim este de doar 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SMS2ITW38E dispune de 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturi uscate, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. 1h – este un program potrivit pentru spalari de zi cu zi, avand o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
 5. Favourite – permite memorarea programului impreuna cu setarile adiacente.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Vario speed – presupune reducerea duratei programelor de spalare pana la 75%.
 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Uscare extra – presupune optimizarea ciclului de uscare crescand tempperatura de clatire la final.
 • Curatare masina – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMS2ITW38E este o masina de spalat vase buna si foarte convenabila la pret ce asigura o spalare optima vaselor, dar si o uscare eficient. Clientii actuali au declarat ca masina isi face treaba foarte bine, asa cum se si asteptau. Este destul de incapatoare, bine organizata, iar programele sunt usor de selectat. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMS2ITW38E

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata
 • Gama variata de functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *