Masina de spalat vase Bosch SMS25AI00E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Inox anti-amprenta

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS25AI00E

Bosch SMS25AI00E este o masina de spalat vase destul de incapatoare, potrivita si pentru familii mai mari, cu copii, despre care am ales sa discutam de aceasta data. Pentru a iti forma o parere cat mai obiectiva, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa te convingi.

Masina Bosch SMS25AI00E pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum decent de energie electrica. Totodata, producatorii estimeaza consumul energetic anual la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Un avantaj foarte mare se refera la faptul ca jumatate din suportii de jos se pot plia, pentru a nu risca sa ii rupi cu vase voluminoase. De asemenea, dispune de suport pentru cesti unde poti aseza adecvat cestile si paharele.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 48 dB, ceea ce inseamna ca pe timpul spalarii nu te va deranja.

Programe si functii speciale

Acest model de masina de spalat vase este dotat cu 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie si foarte rezistente, fiindca foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius.
 2. Auto – parametrii vor fi reglati in functie de gradul de murdarie al vaselor, parametrii variind foarte mult. Temperatura de spalare poate alterna itnre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse. Temepratura de spalare este de 50 de grade Celsius si este potrivit pentru spalarile de zi cu zi.
 4. Normal – spala la temperatura de 65 de grade Celsius si poate fi folosit, deopotriva, pentru spalarile zilnice. Dureaza o ora.
 5. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate.

Totodata, masina dispune si de cateva functii speciale si anume:

 • VarioSpeed – poate scurta durata programelor de spalare, fara sa altereze rezultatele.
 • Programare intarziata – presupune posibilitatea setarii orei de incepere a spalarii masinii.
 • Incarcare la jumatate – gratie senzorilor de incarcare, masina va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si pareri

Bosch SMS25AI00E isi face treaba destul de bine, este suficient de incapatoare, dar si silentioasa. Clientii declara ca spalarea este rezonabila, insa trebuie selectat de fiecare data programul potrivit pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Aici poti verifica o oferta de pret curenta.

8.7

Pret

8.5/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • capacitate rezonabila
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *