Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI68MS02E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI68MS02E

Bosch SMI68MS02E este o masina de spalat vase ce face parte din seria a 6-a a electrocasnicelor Bosch, prin urmare discutam despre tehnologii si functii inovatoare, ce vor spori eficienta. 

Masina Bosch SMI68MS02E ofera o capacitate foarte generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru cele mai numeroase familii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic fiind destul de mic.

Producatorii au estimat acest consum undeva la 266 kWh/an, iar cel de apa la 2660 litri/an.

Ca si accesorii, vine la pachet cu un cos special unde vei aseza tacamurile pentru a fi spalate si iginizate corespunzator.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Nivelul de zgomot produs este de 42 dB, ceea ce inseamna ca este o masina silentioasa.

Programe si functii speciale

Bosch SMI68MS02E este dotata cu 8+1 programe de spalare:

 1. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea apei este destul de ridicata. De aceea, este potrivit pentru vasele si oalele foarte murdare, dar si rezistente. Consumul de apa este cuprins intre 12 si 15 litri, cel energetic intre 1.45 si 1.5 kWh, iar durata variaza intre 123 si 135 de minute. Variatia acestor valori se datoreaza senzorului de incarcare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activi senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Astfel, temperatura va varia intre 45 si 65 de grade Celsius, durata intre 90 si 160 de minute, iar consumul intre 7 si 18 litri de apa si 0.95 si 1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – cel mai eficient din perspctiva consumului, inregistrand 0.93 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Dureaza mai mult de 3 ore.
 4. De noapte – cel mai silentios program, fiind folosita o presiune a apei destul de mica, la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh energie electrica. Dureaza ceva mai mult si anume 4 ore.
 5. Pahare – spala la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind potrivit pentru articolele sensibile. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. Rapid – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Scurt – temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius si nu usuca vasele.
 8. Prespalare – potrivit pentru inmuierea resturilor de mancare uscate. Consumul de apa, dar si cel energetic sunt mici.
 9. Autocuratare – face referire la curatarea cavitatii interioare a masinii.

Totodata, masina este dotata si cu o serie de functii speciale si anume:

 • Zona intensiva – se refera la zona din cosul inferior unde spalarea se realizeaza la o presiune foarte ridicata, aici putand fi asezate vase, oale, cratite foarte murdare.
 • Vario Speed Plus – reduce durata programelor de spalare.
 • Hygiene Plus – o igienizare atenta a vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, potrivit pentru vasele celor mici.
 • ExtraDry – se refera la uscarea eficienta a vaselor, ultima clatire realizandu-se la temperaturi ridicate.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – permite adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si pareri

Bosch SMI68MS02E este o masina de spalat vase foarte eficienta, ideala pentru familiile numeroase. Clientii sustin ca spala foarte bine vasele, numarul programelor si a functiilor speciale fiind destul de mare. De asemenea, este silentioasa si destul de economica. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Bosch SMI68MS02E

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *