Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SKS51E22EU Review

O masina de spalat vase mica si compacta ar putea fi de mare ajutor in bucatarie. O masina ce s-ar potrivi perfect acestei descrieri este modelul Bosch SKS51E22EU. Chiar daca dispune de o capacitate mica de incarcare, poate de multe ori nici nu iti trebuie mai mult.

Masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU inregistreaza o capacitate de 6 seturi potrivita chiar si pentru o familie cu copii mici. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de energie electrica fiind de doar 174 kWh.

Dimensiunile masinii sunt de 45 x 55.1 x 50 cm (l x L x A) si cantareste 22 kg.

Nivelul de zgomot este de maxim 48 dB, ceea ce o recomanda drept o masina silentioasa.

Programe si functii speciale

Programele de spalare nu sunt in numar foarte mare, insa cu siguranta va asigura strictul necesar. Printre acestea se numara:

 1. Intensiv – recomandat pentru tacamuri, oale si tigai cu grad ridicat de murdarie, inclusiv mancare uscata.Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius.
 2. Normal – potrivit pentru vase mixte, gradul de murdarie putand fi mediu spre ridicat. Temperatura apei este de 65 de grade Celsius.
 3. Eco – potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Limpezirea finala se va realiza la o temperatura de 65 de grade Celsius.
 4. Delicat – potrivit pentru vase foarte sensibile, utilizand apa la temperatura de 40 de grade Celsius.
 5. Rapid – program scurt, care presupune doar spalarea vaselor si limpezirea, fara uscarea vaselor. Temperatura apei va fi de 45 de grade Celsius.

Pe langa aceste functii se baza, se mai adauga urmatoarele extraoptiuni:

 • Load sensor-  reprezinta functia care detecteaza cantitatea vaselor adaugate, iar in functie de aceasta, va regla cantitatea de resurse necesara.
 • Protectia sticlei – regleaza duritatea apei, pentru o spalare cat mai sigura a paharelor din sticla, dar si vaselor din portelan.
 • Tehnologia Active Water – creste eficienta in ceea ce priveste consumul de apa.

Concluzii si pareri

Cea mai buna alternativa este achizitionarea unei masini de spalat vase. Sigur ca aceasta decizie nu va fi adotata intamplator, ci trebuie sa fii sigur ca produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi este suficient de performant raportat la nevoile tale. In ansamblu, masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU este un model destul de bine dotat, prezentand cele mai utile functii.

Clientii sunt foarte multumiti de acest model de masina de spalat vase, care desi aparent este destul de mica, sustin ca este extrem de potrivita chiar si pentru o familie pentru 4 persoane. Spala foarte bine vasele si nu au ce sa ii reproseze. Totodata, au estimat raportul calitate/pret bun.

Recomandam acest model de masina de spalat vase, cu atat mai mult pentru bucatariile in care spatiul constituie o problema, iar electrocasnicele ce urmeaza a fi achizitionate ar fi de preferat sa aiba dimensiuni cat mai mici. Pe scurt, este practica si eficient si reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Poti verifica aici o oferta de pret actuala.

Review pe scurt; Bosch SKS51E22EU 

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programe bine gandite
 • Functii utile
 • Potrivita si pentru bucatarii mai mici

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *