Masina de spalat vase incorporabila Bosch SGV4HVX31E Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SGV4HVX31E este o masina de spalat vase spatioasa si bine organizata ce poate asigura o buna ingrijire vaselor. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in materialul pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Bosch SGV4HVX31E prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este de doar 94 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea care va va tine la curent cu stadiul masinii, daca spala sau a terminat spalarea. Tot aici se afla doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara dispune de doua cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase, dar si un sertar pentru instrumente de bucatarie. De asemenea, sunt prezente si suporturile pentru pahare si cesti.

Masina presupune un mod de operare foarte silentios, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SGV4HVX31E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de  murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. Express – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 5. Silence – asigura un mod de operare silentios, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 6. Favourite – presupune memorarea programului de spalare preferat alaturi de functia dorita.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Speed Perfect+ – permite reducerea duratei programelor de la 15% pana la 75%.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Uscare extra+ – opimizeaza uscarea vaselor prelungind faza de uscare.
 • Machine care – implica igienizarea interiorului masinii.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SGV4HVX31E este un model foarte eficient ce ofera o gama variata de functii pentru o ingrijire optima a vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si confirma ca este un produs de calitate. Totodata, este foarte economica si silentioasa, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SGV4HVX31E

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Info Light
 • Functii variate
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *