Masina de spalat vase Beko BDFN26640XC | Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDFN26640XC este un model de masina de spalat extrm de spatioasa si bine organizata pregatita sa vina in ajutorul fiecaruia dintre voi si sa va scape de vasele murdare care umple dupa fiecare masa chiuveta. Pune la dispozitie o gama variata de programe foarte bine gandite, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de vase Beko BDFN26640XC prezinta o capacitae impresionanta de 16 seturi, fiind o alegere foarte buna pentru familii numeroase. Avand in vedere ca este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind astfel posibilitatea de a monitoriza constant durata programelor, iar interfata extrem de intuitiva face ca setarile dorite sa fie usor de realizat. de asemenea, aici regasim si cei mai importanti indicatori, cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri foarte spatioasa si flexibile unde puteti introduce articole de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu si pentru articole mai volumonoase. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Totodata, masina asigura un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, cantarind 50.6 kg.

Programe si Functii speciale

Modelul in discutie beneficiaza de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, dar si cel de turbiditate. Temperautra apei variaza intre 40-65 grade Celsius, iar durata intre 110-198 minute. Presupune un consum de 9.4-12.4 litr ide apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 187 minute si consuma 16.8 litri de apa, respectiv 1.51 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este inidcat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 236 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.768 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este special creat pentru spalarea articolelor delicate, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, timp in care foloseste si o presiune foarte redusa. Prezinta o durata de 120 de minute si un consum de 14.4 litr de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 5. Quick & Shine – este indicat pentru spalarea articolelor prevazut cu grad normal de murdarie, durata fiind de doar 58 de minute. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, timp in care consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Mini – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperautra de 35 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

De asemenea, prezinta si o serie de functii speciale ce completeaza excelent programele din dotare. In acest sens, este vorba despre:

 • Fast+ – ce permite reducerea duratei si consumului de apa, prin cresterea temperaturii de spalare.
 • Time delay – ce ofera posibilitatea de a amana ora de incepere a spalarii.
 • Automatic Door Opening – ce presupune deschiderea in mod automat a usii la finalul programului permitand astfel fluxului de aer sa patrunda in interior pentru o uscare eficienta a vaselor.
 • Child lock – ce permite dezactivarea panoului de contrl pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26640XC poate fi o alegere potrivita pentru familii mai mari ce asigura o capacitate generoasa si o gama variata de programe si functii. Cumparatorii spun ca a fost o alegere inspirata pentru ceea ce aveau nevoie, modelul in discutie fiind foarte incapator, economic si siletnios. In plus, este usor de setat, programele sunt bine gandite, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Beko BDFN26640XC

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Sistem de deschidere automata al usii
 • Capacitate generoasa
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *